Avaliações de De Smulbeer Rosmalen

Avaliações recentes

5.0
Ton Smulders
16 junho 2024
Floor
10 junho 2024

Eigenlijk altijd goede ervaringen maar dit keer niet. Frietjes leken niet goed gebakken, waren lauw en slap.

Deborah
3 junho 2024
Rik van der Plas
2 junho 2024

Eten is prima, maar de bestelling was weer eens niet compleet. Vervelend omdat ik de bestelling vaak plaats voor thuisblijvers en oppas, waardoor ik dan pas achteraf hoor dat een kind z’n frikandel moest missen.

Dupreez Kritzinger
1 junho 2024
Oktay Erdemir
30 maio 2024

Snelle service en goed gebakken.

Jan
28 maio 2024
Selina
26 maio 2024

Mooi op tijd en alles was in orde!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marga van Meurs
20 maio 2024

Eten was koud en ik heb toen gebeld. In 15 minuten hadden we een nieuwe warme bestelling. En voor het ongemak een lekker softijsje erbij gekregen

Inge van Zandvoort
20 maio 2024

De friet was koud en slap, viandel was taai. Het leek of de bestelling al wat langer heeft klaargestaan. We bestellen vaker en normaal altijd goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John
18 maio 2024
Emiel
13 maio 2024

Bami en nasi vet

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pleunie
7 maio 2024

Snelle bezorging en lekker gegeten!

Lotte
6 maio 2024

Heel tevreden, optijd bezorgd. Complimenten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ben
5 maio 2024

Jammer dat de bakjes voor friet gekrompen zijn waren erg klein.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Andre
4 maio 2024
Ilija
29 abril 2024

Netjes op tijd en erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
20 abril 2024

Op tijd en warm bezorgd, maar ze waren iets vergeten. Netjes gelijk na geleverd met 2 ijsjes voor het ongemak. Super

Ad Kerkhof
20 abril 2024

De friet was niet goed gebakken, er zaten frietjes in die nog bijna rauw waren. Ik vroeg eerst altijd zacht gebakken maar dat doe ik niet meer ivm friet die dan bijna rauw was, nu heb je of kei harde friet of bijna rauwe friet. Veel van de bestelling ligt scheef in het tasje gepakt waardoor de saus meer in het zakje zit dan op je friet of snack. Echt jammer want jullie hebben veel keus van snacks en goede kwaliteit van friet en snacks.

Gert
19 abril 2024

Alweer halfgebakken friet . We gaan er niet meer heen

Toon Voets
19 abril 2024
Bracht
19 abril 2024

Zeer goede kwaliteit en snelle service!

Marco
19 abril 2024

Jammer dat we een firietje misten

MvD
17 abril 2024
Hans Croese
14 abril 2024

Bij de friet staat vermeld familiezak 2-3 verderop staat familiezak 5-6 Daaronder staat met kleine letters 4 personen. Dat vind ik verwarrend. Verder miste ik een krokant laagje bij de goulash kroket De rest was prima!

Reacção a De Smulbeer

We hebben het meteen aangepast...

Mark
30 março 2024
Iris
21 março 2024
Claudia
18 março 2024
Koppeschaar
17 março 2024

Mijn kroket was zacht en koud bami schijf niet goed gebakken sorry biet voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a De Smulbeer

Dat is natuurlijk niet zoals het hoort. Mocht er een probleem zijn met een bestelling kunt u het beste direct contact opnemen. Dan wordt het altijd direct opgelost.

Harold
15 março 2024
William
14 março 2024

Was weer topkwaliteit,zoals altijd! Dankjewel dames!👍🏼

Demelsa
8 março 2024
Gert-Jan Hoos
7 março 2024

Gewoon goed !!

Jan
7 março 2024
Mick
5 março 2024

Was goei

Roeland
4 março 2024

De friet was deze keer heel erg goed. En gelukkig was de bestelling deze keer compleet. Ik kom zeker terug.

Bracht
3 março 2024
Jan
24 fevereiro 2024
Dester
21 fevereiro 2024

Sitostick en shoarmarol waren taai Heel erg veel zout op de friet leek wel of er een hele pot op zat

Esther
19 fevereiro 2024

We hadden de bestelling geplaatst voor 17.30/17.45 en ze waren er om 17.15 Terwijl de mail van bestelling onderweg om 17.37 kwam Vooral vervelend voor de genen die met ons mee aten die zouden er om half 6 zijn zoals afgesproken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
18 fevereiro 2024
Marga van Meurs
7 fevereiro 2024

1 goulashkroket lag in stukken in het bakje met zeer veel olie. Kroket was ook koud. De andere goulash kroket was niks mis mee.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
2 fevereiro 2024
Voets
30 janeiro 2024
Iris
28 janeiro 2024
Iris
26 janeiro 2024
Timmermans
26 janeiro 2024
Dupreez Kritzinger
20 janeiro 2024
Helmi
19 janeiro 2024

Was prima en goed op tijd

Boy de wilde
17 janeiro 2024

Gehaktbal uit de jus waren jullie vergeten De rest was super en optijd

Pieter
17 janeiro 2024

Lekker, nog heet in de verpakking en binnen de afgegeven tijd.

Hans
4 janeiro 2024
Jenny vos
24 dezembro 2023
Jan
21 dezembro 2023
William
13 dezembro 2023

Was weer bijzonder lekker,vooral de milkshake was van goede kwaliteit!

Heinz van der Heijden
13 dezembro 2023

Bekers saus omgevallen en open. Frites niet echt watm

M.A.
11 dezembro 2023

Als altijd erg lekker helaas zat de bestelde portie pindasaus er niet bij. Kan gebeuren

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Iris
8 dezembro 2023
Nancy
7 dezembro 2023

Vriendelijke bezorger en het was weer om te smullen 😋😋😜

Chantal
3 dezembro 2023

Héérlijk en mooi op tijd bezorgd zoals alle andere keren! Echt een aanrader!

Jan
2 dezembro 2023
A. Spierings
29 novembro 2023

top makkelijk bestellen en vriendelijk personeel

Jeroen mathijssen
28 novembro 2023

Minisnacks worden in een groepje afgebeeld. Dus denk ik dat ik een portie bestel. Maar ik kreeg er 1. Misschien bij zetten, per stuk ??? Spaghetti en kipsaté was heerlijk. Groetjes jeroen

Reacção a De Smulbeer

Hallo Jeroen, bovenaan het menu van de mini snacks staat dat ze per stuk zijn. Ook de prijs verraad wel een beetje dat je voor 0,50 geen 8 mini frikandellen kan verwachten… wij zijn erg benieuwd naar de spaghetti, aangezien we die niet op het menu hebben staan :)

Iris
28 novembro 2023
Jan
27 novembro 2023
Ralph
23 novembro 2023

Voor mij de beste friettent van Rosmalen

Iris
21 novembro 2023
Hans H.
21 novembro 2023

Altijd goed en altijd lekker. Alles is lekker wat ze maken. En als er een keer wat mis is met de bestelling. Dan wordt het altijd meteen Direct en correct opgelost. Ik raad iedereen de Smulbeer aan!.

Hans Breuer
19 novembro 2023

We haalden op de afgesproken tijd op maar de frites was niet warm. De snacks wel.

Jan
18 novembro 2023
M.A.
18 novembro 2023
William
16 novembro 2023

Was weer top!!

Hannie Koolen
16 novembro 2023

Het bevalt mij uitstekend en precies op tijd ik zal zeker vaak onlinne bestellen

Eric v/d steen
15 novembro 2023

Goed netjes gewoon perfect niks aan veranderen

Iris
5 novembro 2023
Puk
3 novembro 2023
Hannie Koolen
31 outubro 2023

Mijn complimenten bestelling was mooi op tijd ik zal vaak nu onlinne bestsellen echt 👍

Van Rosmalen
31 outubro 2023

De friet was taai en er zaten ook hele harde frietjes bij. Zijn wij niet gewend

Astrid van der Burgt
31 outubro 2023

Alles goed gegaan

Roeland
30 outubro 2023

Door de drukte hebben we langer moeten wachten, zelfs met en bestelling vooraf. Dit kan gebeuren. Normaal gaat bestellen prima. We komen zeker weer terug. De friet en snacks waren weer perfect zoals altijd overigens.

Marion
30 outubro 2023
Johan konings
27 outubro 2023

Goede snacks, en heel veel parate, mooie superaanbieding

Giet
24 outubro 2023
Harold van der Heiden
21 outubro 2023
Rob van Esch
18 outubro 2023

prima snacks, lekker. En bezorging top

Iris
12 outubro 2023
Jean
9 outubro 2023

Op de juiste tijd en heel lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van deursen
7 outubro 2023

Alles was koud

Jan
6 outubro 2023
Nicky Van santvoort
1 outubro 2023

Helaas waren de kip spiezen aangebracht, dit ben ik niet van jullie gewend. We hadden twee porties besteld en beide waren aangebrand.

Willy Timmermans
22 setembro 2023

Alles lekker

Jan
21 setembro 2023
Bracht
15 setembro 2023
van der Heijden
11 setembro 2023

Paaaarima

Willy Timmermans
9 setembro 2023

Netjes en op tijd bezorgd

Miranda
31 agosto 2023

Toppie

Iris Heijmans
24 agosto 2023
Verheul
24 agosto 2023

Koude friet, menu x4. Afgehaald, maar de bezorging was eerder ook al geen succes. De "klantenservice" liet behoorlijk te wensen over, dus de ontvangen kortingcode (volle spaarkaart) zal niet meer ingewisseld worden.

Reacção a De Smulbeer

Heel bijzonder dat er koude friet bij een menu zit, maar het zal ongetwijfeld kloppen. Als u belt zodra de bestelling niet naar wens is wordt dat altijd opgelost

Maartje Blom
20 agosto 2023
Iris
17 agosto 2023